dimecres, 15 de juny del 2011

UN MES DESPRES DEL 15-M




Avui fa un mes del naixement de l'15-M o millor dit, de la mobilització ciutadana de "Democràcia Reial Ja". Durant tot aquest temps, milers i milers de ciutadans, de totes les tendències, han aconseguit demostrar la més absoluta disconformitat de la societat civil davant d'una classe política desconnectada de la realitat.
La mobilització ha estat enorme a nivell de tot l'estat. Només alguns actes aïllats han trencat l'harmonia i el caràcter pacífic de les nostres justes reivindicacions.
Per desgràcia, sempre hi ha una minoria que va a la seva i evidentment no podien faltar     a  la mobilització del 15-M.
Però tampoc podem deixar-mos etiquetar per la classe política per fets aïllats. . Que alguns energúmens increpen al Sr Gallardon,o els fets esdevinguts avui a Barcelona, no és excusa perquè alguns polítics desqualifiquen a tot un moviment que ha demostrat durant un mes quin és el camí que vol recórrer.
Si comencem per les desqualificacions,  els polítics d'aquest País tenen  molt a perdre.:
Podriem començar per casos amb Gürtel, Fabra, Brugal ....... la politització del poder judicial i del mateix Tribunal Constitucional, on per cert sembla que també té tres indignats ...... el menyspreu dels drets fonamentals reconeguts constitucionalment ....... la falta del mínim pudor davant les actuals circumstàncies que colpegen als més desfavorits (desnonaments, atur etc .)... en definitiva ... podriem seguir amb una llarga llista on els nostres polítics, els nostres representants, obliden massa aviat les seves promeses i obligacions. Si comencem amb les etiquetes .... tots els polítics són iguals?
Són els primers en no complir.
És veritat que en les últimes hores actes viloents han enterbolit  el  nostre moviment (de tots), però intentar relegar a què som quatre pobres desgraciats,
novament verifica el desencontre dels polítics amb la societat.
La indignació pel comerç que s'està realitzant amb les institucions democràtiques, encara que pugui semblar, no és un fet espontani, sinó el resultat d'un llarg desencontre.
Malgrat les desqualificacions, seguirem endavant i qui pensi que aquesta mobilització acabés, s'equivoca ....

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

FES EL TEU COMENTARI