dijous, 16 de juny del 2011

QUE MÉS LI FA FALTA A LA SOCIETAT VALENCIANA?


El Tribunal Superior de Justícia valencià (TSJV) ha confirmat la seva decisió d'encausar per greus delictes de corrupció la cúpula del PP de Francisco Camps en el marc del cas Gürtel. En un acte datat el dimarts i donat a conèixer avui la Sala Civil i Penal del TSJV rebutja els recursos presentats per les parts contra la interlocutòria per la que el tribunal va acceptar la inhibició dictada pel jutge instructor del gruix de la causa, Antonio Pedreira.

El tribunal confirma així la imputació per finançament il legal (delicte electoral) i falsificació de document mercantil de Vicente Rambla (vicepresident de la Generalitat); Ricardo Costa (exsecretari general del PP de la Comunitat Valenciana i diputat), David Serra (vicesecretari d'Organització del PPCV i diputat); Yolanda García (tresorera del PPCV i diputada); Cristina Ibáñez (administradora del PPCV). I també la imputació pels suposats delictes de suborn i prevaricació del propi Rambla, de Milagrosa Martínez (presidenta de les Corts valencianes i exconsellera de Turisme), i de Rafael Betoret (excap de gabinet de Turisme).

En la causa per finançament il legal també es confirma la imputació dels gestors de vuit constructores que presumptament van sufragar actes electorals del PP valencià. Entre ells figura l'empresari Enrique Ortiz, ja imputat en el cas Brugal i acusat de diversos delictes relacionats amb l'urbanisme d'Alacant (en un procediment en què també està implicada l'alcaldessa d'aquesta ciutat i diputada autonòmica, Sonia Castedo), i el grup Sedesa, propietat de la família del vicepresident tercer de la Generalitat valenciana i exdirector general de la Policia, Juan Cotino.
(ELPAÍS 16 DE JUNYS 2011 –TRADUCCIÓ)

DARIO FO, EL ESCRIPTOR I ACTOR ITALIÀ, VA DIR FA UNS QUANS ANYS, (BUSH ERA L'EMPERADOR DEL MON), QUE ERA MOLT DIFÍCIL FER HUMOR, DONS LA REALITAT, SENSE AFEGIR-LI PARÒDIA, HO SUPERAVA.

EL QUE PASSA AL NOSTRE PAÍS, HO SUPERA TOT. TENIM UN AUTOGOVERN IMPUTAT I, MALGRAT LES EVIDÈNCIES, LA GENT SEGUEIX VONTANT-LOS.
SUPOSE QUE MÉS ENDAVANT EIXIRÀN PSICOLEGS QUE ESTUDIEN AQUEST FENÒMEN. PERÒ DE MOMENT, AÇÍ ESTEM.....LA REALITAT SUPERA LA FICCIÓ.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

FES EL TEU COMENTARI