dilluns, 16 de maig del 2011

Sota el lema "No som mercaderia de polítics ni de banquers", milers de "desocupats, mal remunerats, subcontractats en precari, hipotecats" i, en general, joves i grans antisistema van sortir ahir al carrer per exigir "un canvi de rumb i un futur digne "i en protesta contra les" reformes antisocials "afavorides per governs"en mans de banquers "que, diuen, imposen retallades de les condicions laborals" en benefici dels poderosos ".........La plataforma va elaborar un manifest en el que mostra la preocupació i indignació dels ciutadans per les conseqüències de la crisi econòmica i la resposta política a aquesta.(EL PAIS 16/5/2011).
Els milers de ciutadans que aquest diumenge van sortir al carrer reclamaven una ocupació digna, i protestaven en nom de "desocupats, mal remunerats, subcontractats en precari i hipotecats" .- Emilio Morenatti.

Sembla  que es pretén, i pel que sembla amb èxit considerable, manifestar-se prenent com a exemple les últimes revoltes àrabs. Encara que evidentment hi ha molta distància entra Tunísia, Egipte, etc. no s'ha de menysprear el continu deteriorament polític-social a Espanya.
La política-la classe política-sembla haver-se desentès dels problemes reals del ciutadà comú. La lluita pel poder en si mateix desvirtua elprincipio elemental que fer política és posar-se al servei dela societat.
Els programes queden com a simples anècdotes de les que se sap no es van ni a intentar complir.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

FES EL TEU COMENTARI