divendres, 20 de maig del 2011

EL PODER DELS MITJANS DE COMUICACIÓ

 GOEBBELS ERA L'ENCARREGAT DE PROPAGANDA NAZI.
La seva funció consistia a controlar tots els mitjans, la ràdio, televisió, cinema, literatura, etc. Així mateix havia d'impedir que sortís a llum la informació de l'exterior. També era l'encarregat de promocionar o fer públics els avisos del gobiern. Utilitza molt el que avui en dia es coneix com el màrqueting social, exalçant molts sentiments d'orgull, Promovent odis i convencent a les masses de coses molt allunyades de la realitat.
Una mentida mil vegades repetida .... es transforma en veritat.

La realitat és que va ser dels primers a adonar-se del poder dels mitjans de comunicació.
Avui en dia, contemplem com qui controla els mitjans controla la societat. Exemples com la FOX d'EUA on sense objecció inventen, manipulen, emprenen campanyes que freguen la irrealitat sense cap tipus de vergonya ni pròpia ni aliena, repeteixen fins a la sacidad bestieses ... etc.
Al final, una majoria és capaç de donar crèdit, ja que indubtablement, tot el que aconsegueix aparèixer a la "caixa tonta" gaudeix de credibilitat.
I Berlusconi? El nostre Goebbels europeu. Amo dels mitjans de comunicació italians li ha estat suficient per a apoderar-mai millor dit-d'una Itàlia desmoralitzada perles lluites partidistes i l'absoluta falta d'idees dels partits tradicionals.
Però hem de passar de la palla aliena a la pedra en ull propio.El que està passant al País Valencià frega ja el esperpent. Camps sembla haver perdut tot contacte amb la realitat, tot i esperar l'absolució de les urnes (d'això ja en parlarem). Amb el control de Canal9 i altres mitjans afins. Amb quatre paelles per a gent gran. Amb aquest histrionisme de: "som feliços".
Tenim Camps per estona.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

FES EL TEU COMENTARI